Wat doet VitalinQ

VitalinQ biedt een platform waarbij het individu zelf de regie voert over de eigen gezondheid. VitalinQ is een uniek portaal waarin elke gebruiker, via een eigen profiel en sociale omgeving, individuele doelen en wensen formuleert. Om vervolgens op een laagdrempelige manier, aan de hand van een helder stappenplan, op weg te worden geholpen naar een gezonde leefstijl. VitalinQ informeert elke gebruiker optimaal, rekening houdend met de eigen voorkeuren en keuzes. Vanuit het medische deel doet VitalinQ gevalideerd uitspraken op het gebied van voeding, beweging en bewustwording, die helpen de gezondheid te verbeteren.

Gezondheid in eigen handen

De essentie van VitalinQ is informeren, motiveren & complimenteren. De gebruiker neemt zelf de regie over het eigen leven en welzijn, nu en in de toekomst. VitalinQ maakt koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld een digitale weegschaal, beweegmeters als PAM en andere meetinstrumenten. VitalinQ houdt alle data bij en toont, indien gewenst, grafieken over bijvoorbeeld het gewicht over een langere periode.

Actieve familie

Prijsinformatie

Beste keus bij consumenten
Gratis
Basis
Lifestyle
Premium
Profiel
**
**
***
***
Eten en Drinken
*
*
***
***
Activiteiten
*
*
***
***
Recept van de dag
*
*
***
***
Evenementen
*
*
***
***
Meetwaarden
*
*
***
***
Mijn lichaam
**
**
***
***
Werk
***
Wij
**
**
***
***
Extra's
*
*
**
***
Advertenties
ja
nee
nee
nee

Abonnementsprijzen

Per jaar
€ ,-
€ 13,90
€ 33,90
€ 59,90
Per maand
€ ,-
€ 2,00
€ 3,50
€ 5,50

Bekijk het volledige overzicht hier.

Hoe werkt het?

De Personal Health Assistant werkt simpel maar doeltreffend. Het begint bij het invullen van een korte vragenlijst. Op die manier wordt een uniek en volledig gepersonaliseerd profiel aangemaakt dat inzicht geeft in de eigen gezondheid en leefstijl. De individuele informatie wordt in het systeem gekoppeld aan de kennis van diëtisten, lifestylecoaches, fysiotherapeuten, andere paramedici en de software engineers van VitalinQ. Vervolgens worden de persoonlijke doelen vertaald in een helder stappenplan, voorzien van relevante informatie. Daarnaast wordt effectief gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het internet biedt zoals het vastleggen van de eigen medische gegevens en de toegang tot alle mogelijke data over zaken als eetpatroon, beweging, bloeddruk en hartslag. Maar ook het online delen van gegevens en prestaties en het vergelijken met anderen. Door dit alles te combineren ontstaat een inspirerende trainingsomgeving waarmee de bewustwording toeneemt en de gedragsverandering wordt gestimuleerd.

Thema’s

VitalinQ legt de verantwoordelijkheid voor een gezonde leefstijl waar die hoort: in de handen van het individu. Enkele thema’s zijn: voeding, beweging, planning, werk, nieuws, recepten en milieu. Ieder onderdeel bestaat uit vragen. De antwoorden zijn de basis voor specifiek advies. De deelnemer bepaalt zelf welke gegevens hij wil vastleggen en welke informatie met anderen wordt gedeeld. De deelnemer is de eigen digitale regisseur. VitalinQ is hierbij vooral een assistent, door het individuele profiel te matchen met alle beschikbare informatie en vrijblijvend advies. VitalinQ werkt op basis van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten, algoritmen en content en maakt hierdoor het verschil. Alle onderdelen staan met elkaar in verband. Ze houden rekening met de actuele gezondheidssituatie, culturele achtergrond en persoonlijke wensen van de deelnemer.